07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

11:00π.μ. - 13:30μ.μ.

Ένα ταξίδι ξεκινά μέσα σε ένα κύκλο
 
# Είσαι γυναίκα που Γέννησες στο σπίτι και θέλεις να μοιραστείς της ιστορία σου, να μοιραστείς την δύναμη σου, να μας δείξεις το δρόμο που διάλεξες, να φωτίσεις σε ένα κύκλο άλλες γυναίκες, μια αγκαλιά και ένα ζεστό τσάι σε περιμένει στο κύκλο μας.
 
# Είσαι γυναίκα που Ονειρεύεσαι να γεννήσεις στο σπίτι και θέλεις να συζητήσεις μαζί μας αυτή σου την σκέψη, να πεις τους προβληματισμούς σου για την επιλογή σου, να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, να πάρεις δύναμη από άλλες γυναίκες, μια αγκαλιά και ένα ζεστό τσάι σε περιμένει στο κύκλο μας.
 
# Είσαι γυναίκα που θέλει να γνωρίσει τις επιλογές της στην χώρα μας για τον τοκετό στο σπίτι, να μάθει τι είναι και ποιες οι διαφορές με το νοσοκομείο, να δει τι πρέπει να κάνει προκειμένου να προετοιμαστεί, να ακούσει εμπειρίες γυναικών νέων και μεγάλων, μια αγκαλιά και ένα ζεστό τσάι σε περιμένει στο κύκλο μας.
 
# Είσαι γυναίκα που έχεις κόρες και γιους και θέλεις να μοιραστείς την εμπειρία σου, τους φόβους και τις προκαταλήψεις, να ακούσεις και να μοιράσεις γνώση, να δώσεις δύναμη και ελπίδα για τον τοκετό, μια αγκαλιά και ένα ζεστό τσάι σε περιμένει στο κύκλο μας.
 
Το Σπίτι θηλασμού σας προσκαλεί να φτιάξουμε ένα κύκλο γυναικών για τον τοκετό στο σπίτι
 
Ένα κύκλο δύναμης, ενημέρωσής, αγάπης, αλήθειά, σεβασμού.
Ένα κύκλο γυναικών αγάπης, αλήθειά, σεβασμού.
Ένα κύκλο γυναικών Δείτε λιγότερα
 
Λόγω συνθηκών θα πραγματοποιηθεί στην αυλή της φίλης μας
Αθηναϊκής Δημοκρατίας 26 Ντράφι
Τ.Κ19009

Share This