Ομάδα Αποθηλασμού Online κάθε δεύτερη Τετάρτη

*

Το Σπίτι Θηλασμού συνεχίζει τον κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων για τον Αποθηλασμό δύο Τετάρτες το μήνα, 18:30 με 20:30

*

Όλο και πιο συχνά συναντάμε γυναίκες που θέλουν να αποθηλάσουν και δυσκολεύονται.

Η γαλουχία φτάνει στο τέλος, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, το περιβάλλον αγωνιά κάποιες φορές και οι μητέρες αναρωτιούνται:

- Πότε είναι καλύτερα να αποθηλάσω;

- Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για το παιδί μου;

- Πώς μπορεί να γίνει ο αποθηλασμός με σεβασμό και αγάπη;

*

Στη ομάδα μας "Εμπειρίες Αποθηλασμού", σας περιμένουμε να συζητήσουμε μαζί τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς και τις εμπειρίες μας. Θα ανταλλάξουμε ιδέες ώστε κάθε οικογένεια να βρει τον δικό της τρόπο για να κρατηθεί μια ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες του παιδιού και τις ανάγκες των γονιών και να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι αποθηλασμού.

Συντονίζουν η Ντόρα και η Βάσια.

*

Ντόρα Μαραβέγια:

Βοηθός Μητρότητας, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, μητέρα δύο παιδιών.

*

Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email με τίτλο "Εμπειρίες Αποθηλασμού" και τα στοιχεία σας, στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα λάβετε το link για να συνδεθείτε.

***

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο 6938860877 και 210 6815779

*

Σας περιμένουμε!

 

Θεοδώρα Μαραβέγια - Βιογραφικό

Η Θεοδώρα Μαραβέγια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 από μητέρα μαμή. Κατοικεί στο Χαλάνδρι και είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου - Σπίτι Θηλασμού.
Αρχικά, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε στον χώρο των εκθέσεων για περίπου μια δεκαετία. Η γέννηση των δύο παιδιών της, της Μαντούς και του Χάρη, τη δεκαετία του 2000, έγινε η αφορμή να ασχοληθεί με την οικογένεια, την περιγεννητική περίοδο και κυρίως τον θηλασμό.
Το 2000 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε μια τετραετή εκπαίδευση στη συστημική θεραπεία στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας της Άλιας Σαμαρά. Τη δεκαετία του 2010 εργάστηκε σε γυναικολογικό ιατρείο και παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων γύρω από τον τοκετό και τον θηλασμό. Το 2008 εκπαιδεύτηκε ως Βοηθός Μητρότητας λοχείας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος.
Από το 2011 είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και υποστηρίζει οικογένειες και μητέρες στη λοχεία και τον θηλασμό. Μετά την πιστοποίηση της ως Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, συνεργάστηκε εθελοντικά με το Αττικό Νοσοκομείο, στα πλαίσια της πρακτικής εκπαίδευσης νέων Συμβούλων Γαλουχίας και συμμετέχει μέχρι σήμερα στο ετήσιο σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού ως ομιλήτρια.
Ως μέρος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της, πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατάρτισή της ως βοηθός Νοσηλευτικής - Μαιευτικής.
Όσον αφορά τη συμμετοχή της στις δράσεις του Σπιτιού Θηλασμού, συντονίζει εδώ και χρόνια τις ομάδες θηλασμού και αποθηλασμού, και παράλληλα υποστηρίζει μεταξύ άλλων, οικογένειες προσφύγων, μειονοτήτων και ευπαθών ομάδων σε ζητήματα που αφορούν την περιγεννητική φροντίδα.

 

Βάσια Καλπογιάννη - Βιογραφικό

Φαρμακοποιός, Eθελόντρια Σύμβουλος Θηλασμού, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ, Attached at the heart parent educator, μητέρα δύο παιδιών

 


Share This