Είπαν για εμάς

Αυτό το μοναδικό σπίτι γυναικών, το "Σπίτι του Θηλασμου" είναι μια μοναδική ομάδα που αφιερώνει τις υπηρεσίες της σε κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του σώματός της και να αποκτήσει την δύναμη που μας λείπει για έναν μοναδικό - φυσικό τοκετό. Κόντρα στην σύγχρονη ιατρικοποίηση του τοκετού, το Σπίτι του Θηλασμού με αγάπη και επαγγελματισμό βοηθά την γυναίκα να κερδίσει αυτή την μοναδική εμπειρία για τον εαυτό της. Ένα αληθινό καλωσόρισμα στη νέα ζωή και τον ίδιο μας τον εαυτό. Ευχαριστώ για την συνεισφορά σας!

Maria Kontogianni

Κέφι, Όμορφα χαμόγελα, Ζεστές καρδιές και Δυνατές ενέργειες είναι αυτό που αντικρίζεις μπαίνοντας στο Σπίτι θηλασμού,
να είστε όλες καλά και να προσφέρετε ότι καλύτερο έχετε σε όλους εμάς που το έχουμε ανάγκη!

Georgia Goutopoulou

Είστε οι άγγελοι μας πάνω στη γη.. σας ευχαριστουμε για τις πολύτιμες γνώσεις και τη βοήθεια..σας αγαπάμε πολυ!

Claire Papadi

Οι άγγελοι των μωρών ! Χωρίς αυτές δεν ξέρω αν θα φτάναμε στον πολυπόθητο θηλασμό! Κάθε τους βοήθεια ήταν για εμάς σωτήρια!

Eleftheria Margariti

Γιάννα και Ντόρα! Πολύτιμες σύμβουλοι στο ξεκίνημα του πιο συναρπαστικού ταξιδιού, χρυσές γυναίκες! Κάνουν τα δύσκολα πιο εύκολα για κάθε μανούλα που θηλάζει το μωράκι/τα μωράκια της! Επιπλέον στο Σπίτι Θηλασμού διοργανώνουν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες σε τακτική βάση! Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!

Ελενη Γεράρη

Γέννησα!!!
....10 Μαρτίου ένα υπέροχο πλασματάκι και νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για το έργο που κάνετε!!! Χάρη σε σας (την ενέργεια, τη γνώση, τις πληροφορίες και την αγάπη που προσφέρετε απλόχερα) έγιναν όλα κάτω από τις δικές μου επιθυμίες, με τους δικούς μου όρους και τμε τους δικούς μου ανθρώπους από την αρχή μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαι ευγνώμων που ήρθα σε επαφή με αυτό το υπέροχο "Σπίτι"!!! Αισθάνομαι την ανάγνη να σας ευχαριστήσω όλους μέσα απο την καρδιά μου και να ευχηθώ να συνεχίσετε να προσφέρετε...το έχουμε ανάγκη....!!!!

Πέπη πετρούλια

 

Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα μας στο Facebook

 

 

Share This