Η δυναμική της οικογένειας που αλλάζει, το πλήθος των νέων συναισθημάτων και προκλήσεων που εμφανίζονται είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν όλους τους γονείς νέους και μη. Στη Σχολή Γονέων καλωσορίζουμε όλους τους γονείς που αισθάνονται την ανάγκη να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους και αποζητούν στήριξη και γνώσεις. 

Η Σχολή Γονέων είναι μια ομάδα γονέων που συζητά, ανταλλάσσει απόψεις και ενημερώνεται σχετικά με θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη των παιδιών τους και στη σχέση μαζί τους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις βιωματικού χαρακτήρα, η ομάδα στοχεύει στο να ενισχυθούν οι γονείς στον απαιτητικό ρόλο που καλούνται να αντεπεξέλθουν. 

 

Συντονιστές:

Λουκία Μιχέλη: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια-Παιγνιοθεραπεύτρα, Εκπαιδεύτρια στις Σχολές Γονέων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης του Δήμου Αθηναίων, Συνεργάτης στο Ψυχοθεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Δια βίου Μάθησης Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας «Το Έρμα»

Γιάννης Μανιός: Ψυχολόγος, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος, Πιστοποιημένος Συντονιστής Ομάδων Σχολών Γονέων, Συνεργάτης σε Κέντρο Ειδικών θεραπειών, Μέλος του Δικτύου Επιτροπείας της Μετάδρασης 

 

Νέα ομάδα γονέων προσεχώς. Θα γίνει ανακοίνωση στη σελίδα μας στο Facebook.


Share This