Βρεφικό Μασάζ

Το βρεφικό μασάζ είναι μια πανάρχαια τέχνη που μας βοηθά να επικοινωνούμε με τα μωρά μας, να τα ηρεμούμε, να τα ανακουφίζουμε, να τα καταλαβαίνουμε καλύτερα αλλά και να παίζουμε και να διασκεδάζουμε μαζί τους! Μέσα απο το μασάζ ανακαλύπτουμε έναν νέο τρόπο μη λεκτικής επικοινωνίας με το μωρό μας, χρησιμοποιώντας όλες μας τις αισθήσεις, που μας βοηθά να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό δεσμό με το παιδί μας.

Τα μαθήματά μας είναι πιστοποιημένα από τον Διεθνή Σύνδεσμο Βρεφικού Μασάζ IAIM (Ιnternational Association of Infant Massage (www.iaim.net), εμπνευσμένα από τη Vimala Μcclure και εμπεριέχουν στοιχεία από το Ινδικό και το Σουηδικό μασάζ, συμπεριλαμβάνοντας αρχές της Γιόγκα και της Ρεφλεξολογίας.

Τα οφέλη του βρεφικού μασάζ επιβεβαιώνονται τόσο από έρευνες όσο και από τους ίδιους του γονείς, καθώς αυτό μπορεί να ανακουφίσει από πόνους (όπως πχ κολικοί, δυσκοιλιότητα, πόνος στα δόντια), να βελτιώσει την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του βρέφους και κυρίως να ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία και να αποτελέσει μέρος της καθημερινής φροντίδας του μωρού από τη γέννησή του.

Τα μαθήματα βρεφικού μασάζ απευθύνονται σε γονείς που έχουν μωρό από 0-12 μηνών.

Δίδεται μπουκαλάκι με φυτικό έλαιο, σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το μασάζ γίνεται μόνο από τους ίδιους τους γονείς.


Συντονίστρια:

Βάσια Καλπογιάννη Vassia Kalpogianni
Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ ΙΑΙΜ, Φαρμακοποιός

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο : 2106810779

 

Την τρέχουσα περίοδο δεν υπάρχει ενεργή ομάδα βρεφικού μασάζ. Θα γίνει ανακοίνωση στη σελίδα μας στο Facebook.

 


Share This