19  ΜΑΪΟΥ 2019

Ώρα: 11:00πμ - 2:00μμ

Στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας Σεβασμού στη Γέννα του ENCA το Σπίτι Θηλασμού ανοίγει τη συζήτηση για τον τοκετό στο σπίτι.
Γιατί να επιλέξω να γεννήσω στο σπίτι?
Ποια είναι τα οφέλη?
Κι αν κάτι πάει στραβά?
Πως μπορώ να προετοιμαστώ?

Για την Ελληνική πραγματικότητα ο τοκετός στο σπίτι φαντάζει μια τρέλα! Παρ' όλα αυτά πολλές οικογένειες επιλέγουν συνειδητά να υποδεχτούν το μωρό τους στη θαλπωρή του σπιτιού τους. Ταυτόχρονα όλο και περισσότερες μαίες στηρίζουν αυτή την επιλογή.


Στην εκδήλωση μας θα συζητήσουμε τα οφέλη, τις προϋποθέσεις και τους προβληματισμούς γύρω από τον τοκετό στο σπίτι, από τη μεριά των γυναικών αλλά και των μαιών

Συντονίζουν οι μαίες
Ιωάννα Βασιλάκη
Ηλέκτρα Οικονομίδου

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6945194901

ο ENCA Hellas αποτελεί μια πρωτοβουλία ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων και οργανισμών που δικτυώνονται, με στόχο τη βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας στη χώρα μας. Τα μέλη του ENCA Hellas προσφέρουν τη δράση τους στο δίκτυο εθελοντικά, αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οργανισμών για τον Τοκετό ENCA και καλούν σε δράση πολίτες, επαγγελματίες, οργανισμούς, υπηρεσίες και φορείς που δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα έκφανσης του σεβασμού στη γέννα. www.encahellas.eu.


Share This