22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

11:00π.μ. - 13:00μ.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις για την Συνάντηση "Αποθηλασμός με Αγάπη" που θα πραγματοποιηθεί στις 22/02, έχουν συμπληρωθεί.
Σε περίπτωση ακυρώσεων, θα ενημερώσουμε σχετικά.
Ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις μας
Με εκτίμηση,
Η ομάδα "Σπιτι Θηλασμού".

****

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων.
Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχης ΜΟΝΟ με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις μας.
****
Αποθηλασμός με αγάπη

Πότε πρέπει να αποθηλάσω;
Είναι σε κατάλληλη ηλικία το μωρό μου;
Πως μπορεί να γίνει με αγάπη;

Όλο και πιο συχνά συναντάμε γυναίκες που θέλουν να αποθηλάσουν και δυσκολεύονται.
Το Σπίτι Θηλασμού διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα τον Αποθηλασμό.

Θα μας παρουσιάσεί το θέμα και θα μιλήσει μαζί μας η ψυχολόγος Λουκία Μιχέλη.
*****
Λουκία Μιχέλη
Ψυχολόγος – Παιγνιοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Παιγνιοθεραπεία από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας «Το Άθυρμα». Συμμετείχε στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση Ψυχολόγων» του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, στο τμήμα διατροφικών διαταραχών. Υπήρξε επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του δήμου Μύρινας, ενώ πλέον εργάζεται στο Κέντρο Πρόληψης του δήμου Αθηναίων. Είναι εξωτερική συνεργάτης του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Xωριών SOS Ελλάδος. Παράλληλα εργάζεται ως Παιγνιοθεραπεύτρια, με παιδιά και ενήλικες. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και είναι μέλος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Δραματοθεραπευτών – Παιγνιοθεραπευτών.


Share This