Ομάδα θηλαζουσών κάθε Παρασκευή πρωί 11.30 με 14.30 διαδικτυακά μέσω zoom.
*
Οι συναντήσεις μας συνεχίζονται.
*
Κάθε βδομάδα λύνουμε απορίες γύρω από το θηλασμό.
Έγκυες που θέλουν να ακούσουν, να πάρουν ιδέες και να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα στην ομάδα, είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
*
Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας mail στο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα λάβετε το link για να συνδεθείτε.
*
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε στο 6938860877 με τη Ντόρα Μαραβέγια.
*

Θα σας περιμένουμε!

 

Θεοδώρα Μαραβέγια - Βιογραφικό

Η Θεοδώρα Μαραβέγια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 από μητέρα μαμή. Κατοικεί στο Χαλάνδρι και είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου - Σπίτι Θηλασμού.
Αρχικά, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε στον χώρο των εκθέσεων για περίπου μια δεκαετία. Η γέννηση των δύο παιδιών της, της Μαντούς και του Χάρη, τη δεκαετία του 2000, έγινε η αφορμή να ασχοληθεί με την οικογένεια, την περιγεννητική περίοδο και κυρίως τον θηλασμό.
Το 2000 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε μια τετραετή εκπαίδευση στη συστημική θεραπεία στο Κέντρο Οικογενειακής Θεραπείας της Άλιας Σαμαρά. Τη δεκαετία του 2010 εργάστηκε σε γυναικολογικό ιατρείο και παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων γύρω από τον τοκετό και τον θηλασμό. Το 2008 εκπαιδεύτηκε ως Βοηθός Μητρότητας λοχείας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος.
Από το 2011 είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και υποστηρίζει οικογένειες και μητέρες στη λοχεία και τον θηλασμό. Μετά την πιστοποίηση της ως Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, συνεργάστηκε εθελοντικά με το Αττικό Νοσοκομείο, στα πλαίσια της πρακτικής εκπαίδευσης νέων Συμβούλων Γαλουχίας και συμμετέχει μέχρι σήμερα στο ετήσιο σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού ως ομιλήτρια.
Ως μέρος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της, πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατάρτισή της ως βοηθός Νοσηλευτικής - Μαιευτικής.
Όσον αφορά τη συμμετοχή της στις δράσεις του Σπιτιού Θηλασμού, συντονίζει εδώ και χρόνια τις ομάδες θηλασμού και αποθηλασμού, και παράλληλα υποστηρίζει μεταξύ άλλων, οικογένειες προσφύγων, μειονοτήτων και ευπαθών ομάδων σε ζητήματα που αφορούν την περιγεννητική φροντίδα.

 

Σοφία Μπάρδο - Βιογραφικό

Η Σοφία Μπάρδο είναι μαία. Αποφοίτησε από το τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής το 2021 και μετά από μία εμπειρία στην Λιθουανία μέσω Erasmus, εργάστηκε για ένα χρόνο στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΙΑΣΩ στην Αθήνα. Έπειτα εργάστηκε για ένα διάστημα ως μαία σε γυναικολογικό ιατρείο και σε τοκετούς.  Η εμπειρία της τόσο μέσα από την σχολή αλλά και στην μετέπειτα σταδιοδρομία της την ώθησε να αναζητήσει τρόπους να ασκήσει το επάγγελμα της μαίας με σεβασμό στις επιθυμίες της κάθε οικογένειας, παρέχοντας εξατομικευμένη και ενημερωμένη φροντίδα. Με ιδιαίτερη αγάπη στη φύση και τη γέννα με σεβασμό επέλεξε να συντροφεύει τις γυναίκες σε γέννες στο σπίτι αλλά και στο μαιευτήριο. Συνεχίζοντας την υποστήριξη της δυάδας και της οικογένειας ειδικεύεται σε θέματα γύρω από τον θηλασμό. Η επιθυμία της να υποστηρίζει τις γυναίκες σε κάθε στάδιο της περιγεννητικής περιόδου την έφερε στο “Σπίτι Θηλασμού”. Απο τις αρχές του 2023 είναι μέλος του Συλλόγου μας και στηρίζει όλες του τις δράσεις. Συμμετέχει στις ομάδες θηλασμού, στις προγεννητικές ομάδες και συντονίζει την ομάδα της νεότερης δράσης του Συλλόγου που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ηλιτόμηνον για την προαγωγή του θηλασμού σε πρόωρα βρέφη, “Prematuritas”.

 


Share This