16 ΜΑΪΟΥ 2018

10:30 π.μ.

Μέχρι τον τοκετό, τα περισσότερα έμβρυα παίρνουν θέση κεφαλική, δηλαδή έχουν το κεφάλι τους στραμμένο προς τα κάτω. Σε λίγες περιπτώσεις περίπου το 3 – 4 % των κυήσεων τα έμβρυα φθάνουν στην πιθανή ημερομηνία τοκετού έχοντας στραμμένα προς τα κάτω τα ισχία τους ή τα πόδια τους ή τους γλουτούς τους. Αυτή τη θέση των εμβρύων την ονομάζουμε ισχιακή προβολή.
Ο λόγος που αυτά τα μωράκια έχουν διαλέξει να παραμείνουν σ αυτή τη θέση ακόμη δεν είναι απόλυτα γνωστός. Είναι όμως γνωστό πως στην πλειοψηφία τους θα γεννηθούνε μέσω καισαρικής τομής.

Στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα σας προσκαλούμε στην προβολή του μίνι ντοκιμαντέρ «Heads Up», να συζητήσουμε τις επιλογές, να μοιραστούμε εμπειρίες, και να διαδώσουμε ότι ο ισχιακός κολπικός τοκετός είναι απλά μία φυσιολογική εκδοχή, ώστε να σταματήσει να αποτελεί χαμένη τέχνη.
Η συνάντηση είναι με ελεύθερη συμμετοχή και απευθύνεται σε όλους.

Συντονίστριες
Κατερίνα Λάμπρου, Μιρέλλα Μάνεση, Ειρήνη Πατσίτα, Ελεάνα Σαρδούνη

Ημερομηνία και ώρα:
Τετάρτη 16 Μαΐου 2018
10:30-13:00

Διευθυνση εκδήλωσης:
📍 Σπίτι Θηλασμού, Καστελλόριζου 14, Χαλάνδρι, 15233 Δείτε την τοποθεσία στον χάρτη εδώ: https://bit.ly/2qzCqgT

Δήλωση συμμετοχής:
☎ 6932821839(Πατσίτα Ειρήνη), 6987810279(Μιρέλλα Μάνεση), ‭698 6255188‬ (Κατερίνα Λάμπρου), 6940720399 (Ελέανα Σαρδούνη)

📧 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με πμ στους διοργανωτές

Μάθετε περισσότερα για τη δράση του ENCA Hellas εδώ: www.encahellas.eu


Share This